Firmainfo

Hobby Direct i AalborgHobbyDirect.dk er en del af:

Aalborg HOBBY Service
Nørregade 18
9000 Aalborg
Tel. 9812 1315

CVR nr.: 15-95-44-93 

Indehaver: Jan Andersen

Bankkonto: 7446-2005054

For international Payments:

IBAN Number: DK0774460002005054
BIC Code: RINGDK22Om Aalborg HOBBY Service:
Aalborg Hobby Service blev grundlagt i august 1952 i lokaler på Vesterbro 43 af Kurt Andersen, og er i dag Danmarks ældste hobbyforretning.

20 år senere flyttede forretningen til sin nuværende placering i Nørregade 18. I 1992 blev forretningen overtaget af sønnen  Jan Andersen.

Samtidig med at vi, på grund af vores mange års erfaring indenfor branchen, har et stort kendskab til næsten alt indenfor hobbybranchen, arbejder vi hele tiden fremad, og forsøger hele tiden at få det nyeste med.

Vi køber bl.a. en stor del af vores varer direkte fra udlandet for hele tiden at være med i front med de nyeste ting.

Det er således både mange års erfaring og et solidt fundament i branchen, der står bag HobbyDirect.dk. Gode produkter samt en seriøs betjening og service er det vi bygger vores forretning på.

Besøg også Aalborg HOBBY Service på adressen: www.hobbyservice.dk .

HobbyDirect.dk er en webshop under Aalborg HOBBY Service.

Når du handler hos HobbyDirect.dk får du selvfølgelig den samme service og support som når du handler i vores fysiske forretning.

Vores webshop indeholder kun en meget begrænset del af vores vareudbud, så søger du en vare som ikke findes her, er du meget velkommen til at ringe til os  på telefon 98-12 13 15 
Du kan læse mere om Aalborg HOBBY Service under [ Firmainfo ].

Her på siderne finder du et bredt udvalg af hobbyartikler - blandt andet byggesæt i træ og plastik til modelbyggeren fra f.eks Billing Boats, Artesania, Tamiya, Italeri, Airfix m.fl. Der er værktøj og maling til modelbyggeri samt masser af tilbehør til samme. Se under [ Modelskibe ], [ Dragon ], [Italeri ] samt under [ Tilbehør ].

Du finder Fjernstyrede biler, Fjernstyret helikopter, modelfly og både samt tilbehør til disse. Vi har valgt at vise et lille udvalg her på siderne - god kvalitet til rimelige penge! Se udvalget under [ R/C Biler Fly & Både ].

Er du interesseret i dampmaskiner, er du også kommet til det rigtige sted. Vi har et stort udvalg af dampmaskiner, damptromler, traktorer og værktøj til damptræk. Du finder det hele under [Dampmaskiner ].

Drageflyvning er en spændende hobby for mange og vi har da også et pænt udvalg af drager i shoppen. Vi er specialister i POWERKITES, store drager der trækker. Men vi har også en del tilbehør til dig der vil bygge selv. Se de mange modeller under [ Drager ].

I den kreative afdeling finder du perler, smykkeartikler, kunstmaling, papirvarer, samt meget andet til en spændende hobby hvor kreativiteten kan folde sig ud. Vi har en stor afdeling i vores fysiske forretning og har valgt at tage en lille del af de populære ting med her i shoppen. Se mere under [ Kreativ Hobby ].

HobbyDirect / Aalborg HOBBY Service ønsker dig god fornøjelse med vores online shop og håber du finder det du leder efter. Har du spørgsmål eller leder du efter noget bestemt, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 98-12 13 15 .

 Du er selvfølgelig velkommen til at besøge os i vores butik i Aalborg....

ÅBNINGSTIDER i vores butik:
Mandag    LUKKET
Tirsdag    12.00-17.30
Onsdag    12.00-17.30
Torsdag   12.00-17.30
Fredag     12.00-18.00
Lørdag     11.00-14.00
Søndag    LUKKET